Privacy Policy - Art Nova
16614
page,page-id-16614,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Privacy Policy

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για την Επιχείρηση η προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του δικτυακού τόπου της Επιχείρησης έχει πρωταρχική σημασία. Για το λόγο αυτό λαμβάνουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται πάντοτε σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που τίθενται από το νομικό πλαίσιο.
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του παρόντος δικτυακού τόπου της Επιχείρησης υπόκειται στους όρους του παρόντος καθώς επίσης και στα οριζόμενα στο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (General Data Protection Regulation – GDPR) 2016/679 ο οποίος αποτελεί το νέο κανονιστικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκή Ένωσης (ΕΕ).
Οποιαδήποτε ενδεχόμενη μελλοντική σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος. Σε κάθε περίπτωση η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον σχετικό νομικό πλαίσιο.
Συνεπώς, οι παρόντες όροι προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Οι χρήστες του δικτυακού τόπου της Επιχείρησης παρακαλούνται να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές.
Εάν ο επισκέπτης/χρήστης του δικτυακού τόπου δε συμφωνεί ή/και δεν κατανοεί, ολικά ή μερικά, τους παρόντες όρους προστασίας Προσωπικών Δεδομένων οφείλει να μην επισκέπτεται και να μην χρησιμοποιεί τον παρόντα δικτυακό τόπο.

Συλλογή Προσωπικών στοιχείων

Η Επιχείρηση συλλέγει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/ χρηστών του δικτυακού τόπου της Επιχείρησης, μόνο όταν αυτοί οι ίδιοι εκουσίως τα παρέχουν με σκοπό την παροχή των υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά. Προσωπικά στοιχεία είναι κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο. Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγονται στο δικτυακό τόπο της Επιχείρησης είναι τα ακόλουθα:

Για την Απασχόληση στην Επιχείρηση
Ο επισκέπτης/χρήστης του δικτυακού τόπου της Επιχείρησης που ενδιαφέρεται να απασχοληθεί στην Επιχείρηση μπορεί, εφόσον το επιθυμεί, να υποβάλει μέσω του δικτυακού τόπου αυτού σχετικό αίτημα, παρέχοντας στην Επιχείρηση ορισμένα ή όλα από τα εξής στοιχεία: α) επώνυμο, β) κύριο όνομα, γ) πατρώνυμο, δ) διεύθυνση κατοικίας, ε) περιοχή κατοικίας, στ) αριθμός σταθερού τηλεφώνου, ι) αριθμός κινητού τηλεφώνου, ια) ημερομηνία γέννησης, ιγ) e-mail, ιδ) ξένες γλώσσες που ομιλεί, ιε) ακαδημαϊκές σπουδές τις οποίες έχει πραγματοποιήσει, ιζ) γνώσεις και δεξιότητες που έχει, ιη) επαγγελματική εμπειρία που διαθέτει, ιθ) αν είναι κάτοχος αυτοκινήτου, ιι) αν διαθέτει δίπλωμα οδήγησης, ικ) ύψος, ιλ) βάρος, ιμ) νούμερο ενδυμάτων που φορεί, ιν) νούμερο υποδημάτων που φορεί, ιξ) τους λόγους για τους οποίους επιθυμεί να ασχοληθεί με την προώθηση (promotion) προϊόντων και υπηρεσιών, ιο) ποιες ικανότητες/προσόντα πιστεύει ότι απαιτούνται για να ασχοληθεί κάποιος με την προώθηση (promotion) προϊόντων και υπηρεσιών, ιπ) φωτογραφία στην οποία να απεικονίζεται.
Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να διατηρεί αρχείο των στοιχείων αυτών (συμπεριλαμβανομένης της φωτογραφίας) για να προβαίνει, με κάθε τρόπο και μέσο, σε προτάσεις απασχόλησης προς τον αποστολέα της σχετικής αίτησης για απασχόληση εκτός κι αν ο επισκέπτης/χρήστης που υπέβαλε τα παραπάνω στοιχεία δηλώσει ρητώς, οποιαδήποτε στιγμή, ότι δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο στέλνοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@artnova.gr. Η ανάκληση της συγκατάθεσής δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της.
Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να γνωστοποιεί τα παραπάνω στοιχεία (συμπεριλαμβανομένης της φωτογραφίας) σε τρίτους (φυσικά και νομικά πρόσωπα) στους οποίους ανήκουν τα προϊόντα ή/και οι υπηρεσίες, που θα προωθήσει και θα διαφημίσει η Επιχείρηση), εκτός και αν ο επισκέπτης/χρήστης που υπέβαλε τα παραπάνω στοιχεία δηλώσει ρητώς οποιαδήποτε στιγμή, ότι δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο στέλνοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@artnova.gr. Ομοίως η ανάκληση της συγκατάθεσής δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της. Τα ανωτέρω στοιχεία (συμπεριλαμβανομένης της φωτογραφίας) απαιτούνται προκειμένου να κρίνει η Επιχείρηση ή/και οι τρίτοι (φυσικά και νομικά πρόσωπα) στους οποίους ανήκουν τα προϊόντα ή/και οι υπηρεσίες τις οποίες θα προωθήσει και θα διαφημίσει η Επιχείρηση, εάν ο επισκέπτης/χρήστης που υπέβαλε την σχετική αίτηση, είναι κατάλληλος για την εργασία αυτή.

Για την Αποστολή μηνύματος στην Επιχείρηση
Ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί, εφόσον το επιθυμεί, να αποστείλει μέσω του δικτυακού αυτού τόπου, το μήνυμά του στην Επιχείρηση παρέχοντας της τα εξής στοιχεία: α) Ονοματεπώνυμο και β) e-mail.
Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τα στοιχεία αυτά προκειμένου να απαντήσει ή/και να εξυπηρετήσει τον επισκέπτη/χρήστη που απέστειλε το σχετικό μήνυμά του εκτός κι αν ο επισκέπτης/χρήστης που υπέβαλε τα παραπάνω στοιχεία δηλώσει ρητώς οποιαδήποτε στιγμή ότι δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο στέλνοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@artnova.gr Η ανάκληση της συγκατάθεσής δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της.

Δήλωση
Με την παροχή της συγκατάθεσής του, ο επισκέπτης/χρήστης δηλώνει υπεύθυνα πως είναι άνω των 16 ετών. Εάν είναι κάτω των 16 ετών, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρόντα δικτυακό τόπο μόνο με τη συμμετοχή και την έγκριση του γονέα ή κηδεμόνα του.

Χρονικό Διάστημα Αποθήκευσης
Τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται για το χρονικό διάστημα 5 ετών ή μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης σας, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί από εσάς οποιαδήποτε στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση (η οποία δόθηκε από εσάς παρέχοντάς μας τα προσωπικά σας στοιχεία), κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της.
Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να αποστείλετε σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@artnova.gr.

Τα νόμιμα δικαιώματα σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα
Κάθε φυσικό πρόσωπο τα δεδομένα του οποίου είναι, σύμφωνα με τα ανωτέρω, αντικείμενο επεξεργασίας από την Επιχείρηση έχει τα ακόλουθα δικαιώματα:
• Δικαίωμα πρόσβασης: Έχετε δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και να λάβετε συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους.
• Δικαίωμα διόρθωσης: Έχετε δικαίωμα να μελετήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα
• Δικαίωμα διαγραφής: Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων.
• Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων
• Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία: Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
• Δικαίωμα στη φορητότητα: Έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να διαβιβάσουμε τα δεδομένα και απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας.
• Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης: Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε ελεύθερα, οποιαδήποτε στιγμή τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας, προτού την ανακαλέσετε. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να αποστείλετε σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@artnova.gr.
Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματά σας μπορείτε να απευθυνθείτε στον εκπρόσωπο της Επιχείρησης, Μαρία Παυλίδου του Παντελή, οδός Τροίας αρ. 6, Π. Φάληρο, τηλ: 2109373350, email: info@artnova.gr.).
• Δικαίωμα καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα: Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr): Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600, Fax: +30 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr.

Χρήση συνδέσμων σε δικτυακούς τόπους τρίτων (links):
Ο δικτυακός τόπος της Επιχείρησης παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε δικτυακούς τόπους τρίτων μέσα από κατάλληλους συνδέσμους (links). Οι εν λόγω σύνδεσμοι έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά για τη διευκόλυνση των επισκεπτών/ χρηστών του δικτυακού τόπου, ενώ οι δικτυακοί τόποι στους οποίους παραπέμπουν υπόκεινται στους αντίστοιχους, των δικτυακών αυτών τόπων, όρους χρήσης. Η τοποθέτηση των συνδέσμων δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων από την Επιχείρηση, η οποία δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους ούτε για τις πρακτικές προστασίας των προσωπικών δεδομένων τους και της προστασίας απορρήτου ή την ακρίβεια των υλικών που υπάρχουν σε αυτούς. Εάν ο επισκέπτης/ χρήστης του δικτυακού τόπου της Επιχείρησης αποφασίσει να χρησιμοποιήσει, διαμέσου των συνδέσμων του, κάποιον από τους δικτυακούς τόπους τρίτων, αποδέχεται ότι πράττει τούτο με δική του ευθύνη.

Cookies
Η Επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση της χρήσης ορισμένων σελίδων και υπηρεσιών του δικτυακού της τόπου. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη/ χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Ο επισκέπτης/ χρήστης του δικτυακού τόπου της Επιχείρησης μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμα του για πλοήγηση στο Διαδίκτυο (web browser) κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες σελίδες και υπηρεσίες είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/ χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώρισή του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις σελίδες και υπηρεσίες αυτές. Δείτε το αναλυτικό Cookie Policy του ιστότοπου.

Λοιποί Όροι
Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ της Επιχείρησης και του επισκέπτη/χρήστη του δικτυακού τόπου αυτής.
Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.
Με το παρόν συμφωνείται ρητά ότι οι διαφορές που τυχόν προκύπτουν από την εφαρμογή των παρόντων όρων και την εν γένει χρήση του δικτυακού τόπου της Επιχείρησης από τον επισκέπτη/χρήστη αυτής, εφόσον δεν επιλυθούν φιλικά, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και υπάγονται στη δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Αθήνας.

Τελευταία ενημέρωση: Ιανουάριος 2019